HTML

Stay in style.

A divat igenis művészet. Sokan ezt nem értik és csak a logót nézik. Pedig nem az számít , hogy mennyibe került hanem hogy te hogyan tudod variálni az adott ruhadarabot.

Friss topikok

  • nünike: köszönöm! akkor bepróbálom a búrdíszműveseket. kreatív hobbi boltban már annyiban voltam, hogy azo... (2012.03.14. 20:38) DIY

2011.12.05. 18:23 masnih (törölt)

Karl Lagerfeld

Címkék: fashion art chanel 2011 lagerfeld karl winter fall adore

The person you adore.

Én a divatot mindigis művészetnek tartottam és aki ezt igazán megis valósítja az csakis ő lehet.Egy zseni egy géniusz ő egy csoda akárcsak Coco Chanel volt. Szerintem egy ember nem tudná a munkásságát helyettesíteni. Imádom minden egyes kollekcióját.A stílusa 5* : a gallér a zakó a tömérdek gyűrű és a bőr kesztyű  ezek az alap dolgok nála na és persze kb mindig feketébe öltözik. A minap néztem meg az Anasztázia című mesét mert irtózatosan tettszik benne egy dal a Once Upon a December és láss csodát megjelenik benne a Chanel felirat haha :DD

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Egy kis bio.

Egy női kabáttal nyerte el 1955-ben az IWS (Nemzetközi Gyapjútanács) díját. Ennek segítségével kapott állást a Pierre Balmain-divatházban. Gyapjúkabátja később Balmainnél a kollekció része lett. 1958-ban a Jean Patou-házhoz szerződött, de nagyon hamar szabadúszóként a Valentino, a Krizia és a Fendi számára is dolgozni kezdett. 1964-ben három évre megszakította divatipari tevékenységét, és beiratkozott egy művészeti főiskolára.

Az igazi nemzetközi elismerést az 1972-es év hozta meg számára fekete-fehér aszimmetrikus szabású kollekciójával. Ezt követően már a Coco Chanel prêt-à-porter részlegének vezető tervezőjeként dolgozott, újabb mérföldkő az 1983-as Chloé-kollekciója volt. Emellett saját cégét is megalapította, ezt 2004-ben az amerikai Tommy Hilfiger-konszernnek adta el.

 A kollekció alapszine a fekete  a fehér de több szín is feltűnik benne mint pl a zöld.
Tettszik a nadrágok szára hogy egy kicsit buggyos , legelső modellnek a blézere  , és a hajviseletük .

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://vogue-made.blog.hu/api/trackback/id/tr943440690

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása