HTML

Stay in style.

A divat igenis művészet. Sokan ezt nem értik és csak a logót nézik. Pedig nem az számít , hogy mennyibe került hanem hogy te hogyan tudod variálni az adott ruhadarabot.

Friss topikok

  • nünike: köszönöm! akkor bepróbálom a búrdíszműveseket. kreatív hobbi boltban már annyiban voltam, hogy azo... (2012.03.14. 20:38) DIY

2011.12.06. 19:13 masnih (törölt)

márkamánia.

Címkék: retro mánia logo márka mayo

Említettem már sokszor , hogy sokan csak a logót nézik nem is azt h egyáltalán milyen ruhát vesznek meg. Ez egyszerűen szánalmas. Vegyük pl a Mayo Chixet ami egy giccses márka tele van flitterel és kb. minden második emberen látok, persze aztán menőzik hogy ő csak a mayoban vásárol... vagy egyik osztálytársamnak van kb 3 nadrágja Retro-s mást  nemis vesz .. szóval nem az hogy kiad 27 000 Ft vagy többet egy farmerra ahelyett , hogy többet venne mondjuk 10 000 Ft már találhatsz a H&M-ben vagy bárhol máshol.

Egyszóval ne aztnézzétek hol veszed és mennyiért ,egy turiban vagy egy vintage boltban is találhatsz ezerszer jobbat mint egy tömegimádott Retroban pl. Elnézést akit megbántottam.Ezzel nem azt akarom mondani h ott vásároljatok csak belehet oda is nézni .. mondjuk két hónapban egyszer kétszer :)

egyébként happy santaclaus-t !

 

 

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://vogue-made.blog.hu/api/trackback/id/tr433443703

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása