HTML

Stay in style.

A divat igenis művészet. Sokan ezt nem értik és csak a logót nézik. Pedig nem az számít , hogy mennyibe került hanem hogy te hogyan tudod variálni az adott ruhadarabot.

Friss topikok

  • nünike: köszönöm! akkor bepróbálom a búrdíszműveseket. kreatív hobbi boltban már annyiban voltam, hogy azo... (2012.03.14. 20:38) DIY

2011.12.26. 14:55 masnih (törölt)

karl lagerfeld x net a porter

Végre végre ez a szememnek most jót tett a Marni x H&M után de lehet abból is sül majd ki valami jó. Karl az én II. Istenem (: Elég megosztott a vélemény Karl bácsikám kapcsán van aki rajong érte mások már unalmasnak tartják a stílusát és van aki azt mondja mit keres ez az öregember itt ... nos aki az utóbbit mondaná ahoz odavágok egy chanel táskát ...

A ruhák ára $50 – $1.000 vagyis  11.000-230.000Ft között lesz.Csak online lehet majd megvásárolni itt.

A kollekcióról szerintem köztudott de Lagerfeld stílusán alapszik majd fekete és fehér az alapszín.Magas gallér és kesztyű.Az összeállítások nem jönnek be de egyenként nagyon tettszenek.A kedvencem az első modellen látható pulcsi szövet + lakk = (L)

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://vogue-made.blog.hu/api/trackback/id/tr493496913

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása