HTML

Stay in style.

A divat igenis művészet. Sokan ezt nem értik és csak a logót nézik. Pedig nem az számít , hogy mennyibe került hanem hogy te hogyan tudod variálni az adott ruhadarabot.

Friss topikok

  • nünike: köszönöm! akkor bepróbálom a búrdíszműveseket. kreatív hobbi boltban már annyiban voltam, hogy azo... (2012.03.14. 20:38) DIY

2011.12.02. 19:43 masnih (törölt)

...

Címkék: fashion divat ysl chanel dior

FASHION.

Ez a szó valakinek egyet jelent a convers-el vagy az egyéb tömeggyártott márkával és hamár nem ilyeneket viselsz akkor megvetnek.

fashion.

Ez a szó másnak csak  az igazi divatot jelenti amikor kimondod rögtön eszedbejut coco chanel aki véget vetett a fűzőknek és annak hogy nadrágot csak férfiak viselhetnek.Vagy akár Christian Diorral aki gyönyörű sziluett ruhákkal áldott meg minket.

Kinek mit jelent.
De nekem már elegem van első jelentéséből. Ha kimondom azt hogy Yves Saint Laurent akkor neked mi jut az eszedbe ? just thinking.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://vogue-made.blog.hu/api/trackback/id/tr43432387

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása